Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Jiangyin πρώτη Beauty Packing Company είναι ένας ειδικευμένος καλλυντικός συσκευάζοντας κατασκευαστής που βρίσκεται στην πόλη Jiangyin, επαρχία Jiangsu, Κίνα. Τοποθετημένοι κοντά στο λιμένα της Σαγκάη, έχουμε κατάλληλη πρόσβαση στα δίκτυα ναυτιλίας και διοικητικών μεριμνών, επιτρέποντας σε μας για να παραγάγουν αποτελεσματικά και να εφοδιάσουν τους πελάτες με το καλλυντικό που συσκευάζει χρειάζονται.

 

Με τα έτη εμπειρίας, έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες και σταθερές επιχειρησιακές σχέσεις με τους πελάτες από τις διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του UK, της Ιταλίας, της Λετονίας, της Αυστραλίας, της Νότιας Αφρικής, και περισσότερων. Υπερηφανευόμαστε για την εκτενή πείρα μας στην ανάπτυξη της καλλυντικής συσκευάζοντας επιχείρησης στην Κίνα.

 

Η σειρά προϊόντων μας είναι διαφορετική και εξυπηρετεί σε ένα ευρύ φάσμα των καλλυντικών αναγκών συσκευασίας. Από τη συσκευασία ουσιαστικού πετρελαίου και τη συσκευασία αρώματος στη συσκευασία κραγιόν και τη συσκευασία μπουκαλιών ψεκαστήρων, προσφέρουμε μια περιεκτική επιλογή για να ικανοποιήσουμε τα πολυσχιδή αιτήματα των πελατών μας.

 

Στην επιχείρησή μας, εμμένουμε στις διοικητικές αρχές «της ποιότητας πρώτα, πελάτης πρώτα, και πίστωση-βασισμένος» από την καθιέρωσή μας. Αυτή η φιλοσοφία οδηγεί τη δέσμευσή μας για την παροχή των υψηλής ποιότητας προϊόντων και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών. Προσπαθούμε συνεχώς να ικανοποιήσουμε και να υπερβούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

 

Είμαστε ειλικρινά ανοικτοί να συνεργαστούμε με τις επιχειρήσεις από σε όλο τον κόσμο. Σε μια εποχή της οικονομικής παγκοσμιοποίησης, πιστεύουμε στην πραγματοποίηση μιας αμοιβαίας ωφέλιμης κατάστασης μέσω των συνεργάσιμων συνεργασιών. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με άλλους προμηθευτές στον καλλυντικό συσκευάζοντας τομέα, που επιτρέπει σε μας για να παρέχουμε σε σας τις ανταγωνιστικές τιμές, τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, και τις ομαλές διαδικασίες παράδοσης.

 

Αρχίστε ένα ταξίδι της αύξησης από κοινού. Μας ελάτε σε επαφή με για να εξερευνήσετε σήμερα πώς μπορούμε να καλύψουμε τις καλλυντικές απαιτήσεις συσκευασίας σας και να επιτύχουμε την αμοιβαία επιτυχία.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η πρώτη Beauty Packing Company Co. Jiangyin, ΕΠΕ καθιερώθηκε επίσημα το 2015, στην αρχή, έχουμε μόνο τις διαταγές κάποιου πελάτη και επιθεωρούμε για κάθε πελάτη για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την παράδοση κάθε βήματος.

 

Το 2016, θέλουμε να επεκτείνουμε επιχείρηση και αρχισμένες παραδοσιακές δύο ξένες εκθέσεις μας ετησίως, εστιάζοντας στις τάσεις αγοράς και τις απαιτήσεις.

 

Το 2017, αναπτύξαμε ένα πλήρες σύνολο εξαρτημάτων για τη συσκευασία αρώματος, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν ολόκληρο το σύνολο και να επιλέξουν τις διαφοροποιημένες επιλογές. Μπήκε στην ευρωπαϊκή αγορά στο ίδιο χρόνο. τα προϊόντα απολαμβάνουν μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών.

 

Το 2018, η βασική περίοδος ανάπτυξης, όχι μόνο το σύνολο αρώματος είναι προσαρμοσμένο, αλλά και η γραμμή παραγωγής μπουκαλιών γυαλιού. Όπως τα μπουκάλια ουσιαστικού πετρελαίου, άσπρα κεραμικά μπουκάλια, s και ούτω καθεξής. Εστίαση στην προσαρμογή της καλλυντικής έρευνας συσκευασίας υψηλών σημείων.

 

Το 2019, η πρώτη ομορφιά άρχισε να εγκαθιστά στον ιστοχώρο Alibaba και έχτισε μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων. Ο καθένας εκτελεί τα καθήκοντά τους, από την καταδίωξη διαταγής στην ποιοτική επιθεώρηση, τα βήματα κάθε διαταγής ακολουθούνται από τους επαγγελματίες. Ο ίδιος χρόνος, αρχίσαμε να κάνουμε το σωλήνα κραγιόν που συσκευάζει, συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών τύπων, τους μαγνητικούς τύπους και τους ψεκάζοντας τύπους χρώματος, που αποτυπώθηκαν σε ανάγλυφο logotypes, και ούτω καθεξής.

 

το 2020 θα είναι ένα καταστροφικό έτος για τον κόσμο, λόγω του ιού, οι αμέτρητοι άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους, και οι αμέτρητοι άνθρωποι υποφέρουν λόγω του ιού. Σκεφτόμαστε επίσης για αυτό που μπορούμε να κάνουμε για τον καθέναν, έτσι αφότου επιτρέπει η κυβέρνηση σε μας για να αρχίσει την εργασία, οι εργαζόμενοί μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια να παραγάγουν τα ψεκάζοντας υλικά συσκευασίας για τη ζήτηση στην αγορά. Οι τιμές των πρώτων υλών συνεχίζουν να αυξάνονται, και διατηρούμε ακόμα τις αρχικές προθέσεις μας να επιστρέψουμε στους πελάτες μας τη το περισσότερο ευνοϊκή τιμή. Για τις χώρες που χρειάζονται ιδιαίτερα τα πλαστικά μπουκάλια με τους ψεκαστήρες, δίνουμε επίσης το γρηγορότερο χρόνο παράδοσης. Η πρώτη ομορφιά θέλει ακριβώς να θερμάνει ολόκληρο τον κόσμο με τη δύναμή μας.

 

Το 2021, επεκτείναμε πολλά νέα προϊόντα, λεπτότερα μπουκάλια ψεκασμού, σταθερότερα μπουκάλια πηκτωμάτων, περισσότερα μεγέθη των συνόλων ουσιαστικού πετρελαίου, και περισσότερες μορφές της συσκευασίας αρώματος και της συσκευασίας κραγιόν. Η πρώτη ομορφιά είναι δεσμευμένη στην παροχή της καλύτερης καλλυντικής συσκευασίας για τον κόσμο, και ελπίζουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν τα σχεδιασμένα προϊόντα μας στο κοντινό μέλλον.

 

Το 2022, στηριζόμαστε σταθερά στην επιτυχία του προηγούμενου χρόνου και πηγαίνουμε ακόμα περαιτέρω. Όλα τα προϊόντα παρήχθησαν βαθμιαία. Κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων, οι εργαζόμενοι απασχολήθηκαν στις υπερωρίες στις μετατοπίσεις για να εξασφαλίσουν ακριβώς τον υποσχεμένο χρόνο παράδοσης παραγωγής. Όταν δεν υπήρξε κανένας στόχος παραγωγής, δόθηκαν εκπαιδευτικός στα διάφορα ζητήματα παραγωγής έτσι ώστε να μπορούν να τους εξετάσουν αργότερα.

 

Το 2023, μαζί με το τέλος του ιού, οι πόρτες της χώρας που ανοίγουν ευρέως και όλη η επιχείρηση που επιστρέφεται στην αρχική διαδρομή του. Το εσωτερικό τμήμα πωλήσεών μας συμμετείχε ενεργά στις εσωτερικές σε μη απευθείας σύνδεση εκθέσεις και το τμήμα εξωτερικού εμπορίου μας άρχισε να συμμετέχει στις διάφορες σε μη απευθείας σύνδεση εκθέσεις στο εξωτερικό.

 

 

Κίνα Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 1

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Πρώτη ομορφιά

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-4000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Πιστοποιήσεις